Alkmaar / Kunst en Cultuur / Streekagenda · 5 augustus 2023

Festival KUUB kijkt uit naar creatievelingen

KUUB kijkt uit naar kunstenaars, creatieve geesten, omdenkers, flierefluiters, creëerders, om samen Festival KUUB te gaan maken! Ben jij bezig met zingen, dansen, poëzie maken? Speel jij in een theatergroep, zing jij in een Popkoor? Schilder of dans jij in de woonkamer? Heb jij zin om met anderen aan de slag te gaan? Geef jezelf of jullie gratis op en dan gaan we op 10 & 17 september mooie dingen met elkaar maken!

Door elkaar uit te dagen, input te geven en te experimenteren is er voor de creatieve deelnemers genoeg ruimte om grenzen te verleggen en op zoek te gaan naar ‘hun drive’. Of je nu jaren ervaring hebt, of je eerste stap zet richting het uiten van jouw creatieve aard; KUUB is vrij toegankelijk (+ gratis) en biedt een culturele uitnodigende locatie.

Festival KUUB 2023
Het jaarlijks cultureel festival KUUB komt steeds dichterbij; op 23 september is het zover! Dan zullen op en rond het Canadaplein creatievelingen van verschillende disciplines hun gecreëerde eindresultaat aan publiek voorschotelen. In september ontmoeten de deelnemers elkaar, worden er co-creatie teams gevormd en zullen deze teams direct aan de slag gaan onder leiding van een coach. Het thema van dit jaar is ‘energie’.

Tot uiterlijk 10 september krijgen deelnemers de mogelijkheid zich gratis aan te melden voor het KUUB Festival. Dat kan in de vorm van co-creatie teams (samen maken), of individueel/per groep door het verzorgen van een optreden op het festival. Opgeven kan via: https://festivalkuub.nl/inschrijven/. Ken jij nog creatievelingen die staan te popelen om hun energie te laten stromen, geef hen dan ook een seintje of help met opgeven!

Meer weten? Check dan vooral: www.festivalkuub.nl – https://www.instagram.com/festivalkuub/ – https://www.facebook.com/festivalkuub!

error: Content is protected !!