Alkmaar · 17 mei 2024

Hockeyclub AMHC: samen sterk voor Voedselbank Alkmaar

Voor het tweede jaar op rij heeft hockeyclub AMHC haar krachten gebundeld voor de Voedselbank Alkmaar om minderbedeelde gezinnen te ondersteunen. En ook dit jaar heeft de inzamelingsactie van de club weer veel steun ontvangen van de leden.

Dit jaar konden leden van AMHC weer tijdens twee weekenden (houdbare) etenswaren mee brengen, die vervolgens konden worden gedeponeerd bij de ‘Voedselbanktafel’ in het clubhuis. De oproep heeft geresulteerd in weer veel volle kratten met etenswaren, een prachtige prestatie die laat zien hoe betrokken de leden van de club zijn. Ook heeft het bestuur van AMHC zelf nog een bijdrage van €500 aan ‘boodschappen’ toegezegd via hun partner VHC de Jongens.

Voedselbank Alkmaar is zeer dankbaar voor de steun van de (jeugd)leden die een bijdrage hebben geleverd en benadrukt hoe belangrijk dergelijke acties zijn voor hun én de gemeenschap. Beide partijen onderstrepen dan ook dat donaties het gehele jaar door welkom zijn bij de Voedselbank (op Pettemerstraat 39B in Alkmaar).

 Voortdurende Sociale Betrokkenheid

AMHC blijft zich inzetten voor de gemeenschap met diverse sociale initiatieven. Deze acties versterken niet alleen de band met de regio, maar benadrukken ook de kernwaarden van de club: betrokkenheid, duurzaamheid en sportiviteit.

Met voortdurende steun van de leden en sponsoren blijft AMHC zich inzetten voor zowel sportieve successen als maatschappelijke bijdragen. De club blijft ambitieus in haar doelen en kijkt uit naar een voortzetting van dit soort waardevolle tradities in de komende jaren.

error: Content is protected !!