Alkmaar · 7 juli 2023

Stadswerk072 nog druk bezig met opruimen door storm Poly: “Bedankt voor jullie steun dat betekent veel voor ons!”

Stadswerk072 nog druk bezig met opruimen door storm Poly: "Bedankt voor jullie steun dat betekent veel voor ons!"

Gisteren en eergisteren hebben de leden van Stadswerk072 met spoed de gevaarlijkste meldingen aangepakt. Met 2 mobiele kranen en 2 telekranen hebben we bomen veilig verwijderd die op huizen, auto’s of vergelijkbare objecten lagen. Er werd tactisch verspreid gewerkt door heel Alkmaar met zagen, klaar om snel ter plaatse te zijn bij nieuwe meldingen. Ze zaagden de bomen in stukken en legden deze veilig langs de kant. Een vrachtwagen met kraan zal ze later ophalen. Alle meldingen met direct gevaar zijn gisteren zo afgehandeld. Als je nog loshangende takken ziet, meld ze dan direct. Dit kan via de Stadswerk072 meldingen app te downloaden in de Appstore en Playstore of via www.Stadswerk072.nl/melding-maken.

Gisteren was Stadswerk072 flink in de weer met het opruimen van bomen en grote takken die op veilige plekken lagen, zoals fietspaden waar fietsers nog door konden. Daarna richten we ons op het verwijderen van andere losliggende takken en bladeren.

“We kunnen jullie hulp hierbij goed gebruiken. Veeg bijvoorbeeld je eigen stoep schoon, dat helpt ons enorm. Leg de takken vervolgens op een centrale vrije plek waar een vrachtwagen met kraan bij kan (niet tussen lantaarnpalen, bomen, etc.). Onze collega’s komen ze ophalen”

Stadswerk072 en RegioGroen Alkmaar collega’s zetten zich de komende weken extra in om zo snel mogelijk alle takken en bomen op te ruimen. Dit betekent dat onze reguliere werkzaamheden iets worden uitgesteld, omdat we alle handen nodig hebben om onze stad snel weer op te ruimen. We vragen jullie begrip hiervoor.

“Samen zorgen we voor een veilige en schone stad! En bedankt voor alle lieve woorden en waardering! Het is een enorme inzet van verschillende teams en hulpverleners om de situatie na de storm weer onder controle te krijgen. Samen doen we ons best om de stad en de regio weer draaiende te krijgen. We zijn trots op ons team en alle anderen die hebben bijgedragen aan het herstel”

Bedankt voor jullie steun dat betekent veel voor ons! namens iedereen van Stadswerk072 en RegioGroen!.

error: Content is protected !!