Alkmaar · 2 februari 2024

Word ook vriend van Noordwest

Word ook vriend van Noordwest

Het verblijf van patiënten in het ziekenhuizen in Alkmaar en Den Helder net even prettiger maken en een bijdrage leveren aan het herstel. Daar zet Vrienden van Noordwest zich voor in.

Bianca Wieringa, coördinator Vrienden van Noordwest, vertelt: ‘Met bijvoorbeeld spel- en beweegsystemen, VR-brillen, een warme aankleding en projecties van beelden en geluid realiseren we meer comfort tijdens het verblijf in het ziekenhuis. Maar ook met mooie evenementen zoals de lichtjesactie steken we patiënten met kerst een hart onder de riem en bieden we ze echt iets extra’s. Een klein gebaar dat veel waardering en ontroering oplevert.’

Beste zorg in uw regio
Vrienden van Noordwest wil graag nog meer bijdragen aan de beste zorg in uw regio. Uw steun is daarbij onmisbaar omdat het om projecten gaat die niet vanuit het standaard ziekenhuisbudget kunnen worden betaald.

Vrienden worden?
Wilt u bijdragen aan de beste zorg in uw eigen regio? Steun dan Vrienden van Noordwest met een eenmalige of vaste donatie. Ook het organiseren van een (sportieve) actie of het leveren van producten behoort tot de mogelijkheden. Iedere steun is welkom!

Meer informatie is terug te vinden op de website www.vriendenvannoordwest.nl

error: Content is protected !!