18 april Open Dag Vrijwilligers bij Museum BroekerVeiling

18 april Open Dag Vrijwilligers bij Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling, het levende museum en historisch hart van de gemeente Dijk en Waard, nodigt iedereen uit om deel te nemen aan de speciale Open Dag voor Vrijwilligers op donderdag 18 april 2024. Deze dag biedt een unieke kans om achter de schermen te kijken en te ervaren wat het betekent om vrijwilliger te zijn in het eerste en oudste doorvaargroenteveiling ter wereld.

Wij geloven dat vrijwilligers de ziel zijn van ons museum. Zij brengen onze geschiedenis tot leven, onderhouden de prachtige locatie en zorgen voor een warm welkom aan onze bezoekers. Met een breed scala aan rollen beschikbaar, van het begeleiden van rondleidingen tot het onderhouden van onze historische boten, is er voor ieder wat wils. Of je nu een passie hebt voor geschiedenis, geniet van het werken met mensen, of gewoon iets terug wilt geven aan de gemeenschap, Museum BroekerVeiling biedt een verrijkende en bevredigende ervaring.

Programma Open Dag

De Open Dag vindt plaats op 18 april 2024, met twee startmomenten; een om 10:30 uur en de andere om 14:00 uur. Elke sessie begint met een warm welkom, gevolgd door een korte introductie over het museum en de diverse mogelijkheden om bij ons als vrijwilliger aan de slag te gaan. Na de introductie kunnen deelnemers genieten van een kopje koffie of thee vergezeld met een heerlijk stuk huisgemaakte taart, terwijl men de kans krijgt om met huidige vrijwilligers en personeelsleden te spreken over hun ervaringen en de verschillende rollen die beschikbaar zijn.

Tijdens de dag zullen er rondleidingen en demonstraties zijn om te laten zien wat onze vrijwilligers doen en hoe hun bijdragen helpen bij het behoud van ons uniek cultureel erfgoed. Dit is een fantastische kans om vragen te stellen, het museum te verkennen, en zelfs ter plaatse aan te melden als vrijwilliger.

Doe Mee

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe hobby, nieuwe mensen wilt ontmoeten, of een verschil wilt maken, de open dag voor vrijwilligers bij Museum BroekerVeiling is de perfecte gelegenheid om te zien hoe je kunt bijdragen. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de geschiedenis van de BroekerVeiling levend blijft voor toekomstige generaties.

Voor meer informatie over de open dag of om je aan te melden, neem contact op via corina@broekerveiling.nl of 0226-313807.

Over Museum BroekerVeiling

Museum BroekerVeiling, gelegen in het hart van de gemeente Dijk en Waard, gelooft erin dat zij met haar unieke historie haar oorspronkelijke rol van verbinding- en ontmoetingsplek verder kan uitbreiden. Zij wil bezoekers inspireren met haar indrukwekkende collectie en historie, hen laten verwonderen en laten genieten van het Rijk der Duizend Eilanden en fungeren als proeftuin voor het duurzaam verbouwen en

verhandelen van groente en alles wat daarbij komt kijken. We willen bezoekers uitdagen om zelf positieve impact te maken om het gebied te behouden voor de toekomst. Hiermee wordt de traditie van innovatie voortgezet door huidige en toekomstige generaties.

error: Content is protected !!