Dijk en Waard · 16 juli 2023

De Zomervakantie 2023 van TAS

Hier is het zomerprogramma 2023 van TAS, want niemand hoeft zich te vervelen!! Kom deze zomer fanTAStische herinneringen maken bij ons. 

Hoe werkt het? Informatie voor de ouders:

  1. Kies de activiteit (of activiteiten) waar je kind(eren) aan mee wil(len) doen.
  2. Voor de Zomeractiviteiten mail je naar tasactiviteiten@gmail.com
  3. Voor de Huttenbouw naar huttenbouwtas@gmail.com  Let dus goed op: dit kan niet in de activiteiten mail omdat wij dan het overzicht kwijt zijn!
  4. Voor het TAS Tienerfestival mail je naar tienerfestivaltas@gmail.com Let dus goed op: dit kan niet in de activiteiten mail omdat wij dan het overzicht kwijt zijn!
  5. Geef in de mail het volgende aan: Voor ieder kind naam, geboortedatum een mobiel nummer van een ouder waar we het betaalverzoek heen kunnen sturen. Wilt u contant of met de Dijk en Waard-pas betalen dan kan dit natuurlijk ook; geef dit even aan in uw mail.
  6. Inschrijvingen worden op binnenkomst afgehandeld, bij te veel aanmeldingen tegelijkertijd wordt er geloot. Als uw kind mee kan doen volgt er een mail met onze voorwaarden en een inschrijfformulier voor de extra gegevens die we nog willen weten. U antwoordt hier via de mail binnen drie dagen op, waarmee u aangeeft de voorwaarden gelezen te hebben en ons de nog gevraagde informatie aanlevert. Indien dit niet gebeurt, wordt uw kind i.v.m. de te verwachten wachtlijsten helaas van de lijst gehaald. Niet omdat we kinderachtig willen doen maar omdat het dit jaar even niet anders kan.
  7. Bij activiteiten op locatie geldt: Kinderen worden bij de poort of deur afgezet, u kunt niet mee naar binnen. We zullen van alle kinderen foto’s maken voor op de website, zodat u mee kunt genieten als ze thuiskomen met hun verhalen. Indien u niet wilt dat uw kind op de foto gaat, meldt dit dan bij de inschrijving.

Wat gaan we doen?

Woensdag 26 juli 13.00 tot 15.00 uur, voor de leeftijd 7 t/m 13 jaar: Zotte Zomer BingoVandaag gaan we lekker bingo spelen, we spelen meerdere rondes.Locatie: TAS, van Eedenplein 3Kosten: € 5,00 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Dijk en Waard pas of contant)Aanmelden kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.comZet daarin wie je bent, je geboortedatum en het telefoonnummer van één van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten. Denk aan (di)eetwensen, allergieën, eventuele andere zaken die belangrijk kunnen zijn om jou een leuke middag te laten beleven.
Zondag 30 juli 13.00 tot 17.30 uur, voor de leeftijd 8 t/m 15 jaar: Het TAS TienerfestivalHet grootste festival voor tieners uit Dijk en Waard met live muziek, dj’s, diverse zangers,  stoere spellen zoals krat stapelen, een fotoboet, Ga naar Kapsalon Doe eens raar met je haar, Laat Glitter tattoos zetten, zie straatartiesten en nog veel meer.Locatie: TAS, van Eedenplein 3Kosten: GEEN, aanmelden van tevoren is wel verplicht i.v.m. de leeftijd en het aantal deelnemers.Zie voor meer informatie www.tasheerhugowaard.nlHier vind je terug hoe we werken en hoe je daar eventueel iets lekkers kan kopen (dit moet niet want er is gratis water en limonade)Aanmelden kan alleen via een mail naar tienerfestivaltas@gmail.comZet daarin je naam, je geboortedatum en het telefoonnummer van 1 van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten.
Woensdag 2 augustus 10.00 tot 17.00 uur, voor de leeftijd 7 t/m 12 jaar: Dagje uit naar Sybrandy’s Speelpark en het Blote voetenpadWe gaan naar Sybrandy’s Speelpark en het supermooie blote voetenpad daar; dit ligt niet om de hoek maar is wel heel leuk. Hou er dus rekening mee dat je een tijdje in de bus zit, maar dat is meer dan de moeite waard volgens ons. Met drinken, veel lekkers en we eten een patatje daar.Locatie: vanaf TAS, van Eedenplein 3Kosten: € 15,50 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Dijk en Waard pas of contant)Aanmelden kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.comZet daarin wie je bent, je geboortedatum en het telefoonnummer van 1 van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten. Denk aan (di)eetwensen, allergieën, eventuele andere zaken die belangrijk kunnen zijn om jou een leuke dag te laten beleven.
Vrijdag 11 augustus 13.30 tot 16.00 uur voor de leeftijd 5 t/m 8 Het Snoepmysterie spel enVrijdag 11 augustus 13.30 tot 16.00 uur voor iedereen van 9 t/m 15 jaar het toffe CSI SpelWe gaan vandaag met heel veel kinderen en tieners twee spellen doen. Jullie gaan van alles oplossen en doen, maar ieder op een eigen niveau.Locatie: vanaf TAS, van Eedenplein 3Kosten: € 2,50 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Dijk en Waard pas of contant)Aanmelden kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.comZet daarin wie je bent, je geboortedatum en het telefoonnummer van 1 van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten. Denk aan (di)eetwensen, allergieën, eventuele andere zaken die belangrijk kunnen zijn om jou een leuke dag te laten beleven.
Woensdag 16 augustus 13.30 tot 16.30 uur De Ontdekplek 7 t/m 14 jaarVandaag bieden we de Ontdekplek, op onderzoek in het gebouw waar achter iedere deur iets te doen is. Creatief, actief of misschien wel culinair. Kom op ontdekking.Locatie: TAS, van Eedenplein 3Kosten: € 4,00 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Dijk en Waard pas of contant)Aanmelden kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.comZet daarin wie je bent, je geboortedatum en het telefoonnummer van 1 van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten. Denk aan (di)eetwensen, allergieën, eventuele andere zaken die belangrijk kunnen zijn om jou een leuke dag te laten beleven.
Woensdag 30 augustus 10.00 – 16.00 uur voor de leeftijd 7 t/m 13 jaar: Uitje naar Dierenpark HoenderdaellOp veler verzoek een uitje naar een dierentuin; jullie vragen wij draaien, dus gaan we dáár heen met de bus. Dieren en spelen, het beste uit twee werelden, dat klinkt goed toch? Met drinken, veel lekkers en we eten een patatje daar.Locatie: vanaf TAS, van Eedenplein 3Kosten: €15,50 (betalen kan via een betaalverzoek, met de Dijk en Waard-pas of contant)Aanmelden kan alleen via een mail naar tasactiviteiten@gmail.comZet daarin wie je bent, je geboortedatum en het telefoonnummer van 1 van je ouders/verzorgers. Vergeet niet te benoemen welke bijzonderheden we zouden moeten weten. Denk aan (di)eetwensen, allergieën, eventuele andere zaken die belangrijk kunnen zijn om jou een leuke ochtend te laten beleven.
error: Content is protected !!