Heerhugowaard · 1 augustus 2023

Herstarten met Kookworkshops

Tien jaar heb ik met veel plezier kooklessen en kookworkshops gegeven heb aan mensen van 5 t/m 85 jaar. Maar waar ik mee moest stoppen omdat het fysiek te zwaar was. Ik volgde een revalidatietraject en kreeg te horen dat ik maar moest accepteren dat mijn rugproblemen niet beter zouden worden.

Gelukkig volgde ik op dat moment een studie orthomoleculair therapeut. Omdat ik een o.a. een chronische slijmbeursontsteking had aan mijn heup begon ik met het slikken van een hoge dosis Omega 3 vetzuren en nog wat andere supplementen. Daarnaast heb ik vooral gekeken naar wat nog wel gaat. En dat is in mijn geval wandelen. In het begin kon ik 15 tot 20 minuten per keer wandelen. Ging ik meer wandelen dan nam de pijn toe. Elke 14 dagen naar een goede fysiotherapeut om mijn rug weer los te maken en soepel te houden in plaats van verkrampt. En steeds maar blijven proberen om te kijken wat wel gaat.  Zo heb ik in 2 jaar tijd het wandelen uitgebouwd naar 1,5 uur per dag. Natuurlijk in coronatijd ging het wel eens minder en ook privé gebeurde er van alles wat me afleidde van mijn doel, een betere conditie. Ik ben heel blij met het goede resultaat wat ik nu behaald heb. Hierdoor durf ik het aan om weer kookworkshops te gaan geven. Iets wat ik 10 jaar met plezier gegeven heb.

Naast mijn praktijk wil ik nu 1 of 2x per maand een kookworkshop geven. De eerste datum staat in de agenda. Zaterdagmiddag 23 september 2023 gaan we verschillende soorten kimchi maken en proeven. Kimchi past bij een gezonde leefstijl en is ook in de Hollandse keuken goed in te passen. Je kunt kiezen voor een pittige Kimchi of een milde versie. We maken een koolkimchi, een komkommerkimchi en een radijskimchi.

Een keuken heb ik gehuurd bij productiekeukenalkmaar in het pand van de Ondernemerstuin op industrieterrein Beverkoog in Alkmaar.Er is plaats voor 12 deelnemers. 

Tot 15 augustus 2023 met € 10,00 vroegboekkorting i.v.m. de herstart van de kookworkshops!

Bea Pols, Compleet Gezond.

Weerelaan 25,

1705 EB Heerhugowaard.

www.compleetgezond.nl

info@beapols.nl

06-16172371.

error: Content is protected !!