Koedijk / Uitgaan · 23 september 2023

14 oktober tweede editie Bierproeverij in Ontmoetingscentrum de Rietschoot 

Op zaterdag 14 oktober zal de tweede editie van de Bierproeverij Koedijk plaatsvinden in Ontmoetingscentrum De Rietschoot. Lokale bierbrouwerijen zullen tijdens deze gezellige dag hun bieren aan je serveren. Naast het proeven van verschillende speciaal bieren, kun je je laten informeren over het brouwproces en de ingrediënten.

De volgende brouwerijen zullen aanwezig zijn:

Astronaut
Brouwerij Egmond
Callantsoger Bier
De Die
Langedijker Bier
Heyloo Bier

Uitleg entree en betaling:
Je betaalt een entreeprijs van €20,00 voorverkoop of €22,50 (aan de deur). Via het betaalformulier onderaan deze pagina kun je één of meerdere entree’s vooraf aanschaffen om zeker te zijn van toegang (vol = vol).

Betaal je vooraf voor meerdere personen en kom je gezamenlijk? Dan kun je de toegang op je eigen naam zetten.
Wanneer je voor meerdere personen betaalt en apart naar de avond komt, noteer dan graag de volledige namen van alle deelnemers.

Je ontvangt vervolgens automatisch een bevestigingsmail als de betaling rond is. LET OP: wij werken met een namenlijst van de namen die wij doorkrijgen via het betaalformulier. Op de avond zelf vermeld je de doorgegeven naam(en) en heb je zo toegang tot de proeverij. Wij werken dus NIET met toegangsbewijzen of kaarten. Wel kunnen wij je om je bevestigingsmail vragen ter extra controle.

Uitleg binnenkomst en proeverij:
Bij binnenkomst krijg je een bruikleenglas en 4 consumptiemunten, dit zit bij de entreeprijs inbegrepen. Deze munten kun je bij alle brouwers besteden. Ook verkopen wij losse consumptiemunten voor €3,00 per stuk, deze zijn zowel bij de brouwerijen, als bij de bar (tapbier) te besteden. Bij de aanwezige spoelbakken kun je je glas omspoelen zodat elke smaak tot zijn recht komt. Ook kun je het glas kopen voor 1 muntje. Aan de bar verkopen wij gerechtjes van ons menu (satéspies met stokbrood, frituur, tosti’s en borrelplankje). Onder de 18 jaar geen toegang, neem een geldig ID of paspoort mee.

Wij hebben de feedback van vorig jaar meegenomen om zo de bierproeverij nog beter te organiseren. Zo zal er deze keer GEEN overheersende live muziek aanwezig en enkel achtergrondmuziek zijn.

Van 15:00 tot 22:00 ben je welkom om te proeven en uw passie voor bier met elkaar te delen!

Praktische info:
Waar: Ontmoetingscentrum De Rietschoot, Saskerstraat 22 (Koedijk)
Wanneer: Zaterdag 14 oktober
Tijden: 15:00 – 22:00
Entree: €20,00 voorverkoop of €22,50 (aan de deur)
Wij schenken niet onder de 18 jaar, neem een geldig ID of paspoort mee.

Vervoer:
Buslijnen 2,3 en 4 eindigen en vertrekken allen achter De Rietschoot (halte: ”Rietschoot”).
Aan de voorzijde van ons pand staan meerdere fietsenrekken.
Klik hier voor bereikbaarheid en parkeren.

Meer info klik hier.

error: Content is protected !!