Alkmaar · 9 september 2023

Alkmaarse Madelief, Thalissa en Lina gehuldigd na prestaties op NK Trampolinespringen

Alkmaarse Madelief, Thalissa en Lina gehuldigd na prestaties op NK Trampolinespringen

Madelief Wijkstra, Thalissa Wijkstra en Lina Joy Uljee van trampolinevereniging Triffis Alkmaar zijn gistermiddag in het zonnetje gezet vanwege hun prestaties op het NK Trampolinespringen, gehouden vlak voor de zomer, in Rotterdam. Sportwethouder Christiaan Peetoom ontving de jonge sporttalenten namens het college op het stadhuis voor felicitaties.

Thalissa (14) en Lina (15) wonnen tijdens het NK Trampolinespringen een gouden medaille bij het synchroonspringen. Daarnaast is Thalissa ook Nederlands Kampioen geworden bij het individueel springen. Ze had hierbij een grote voorsprong op haar tegenstanders. Beide talenten ontvingen van de wethouder een plaquette, als aandenken.

Madelief (20) heeft een gouden medaille gewonnen bij het synchroonspringen voor de senioren. Daarnaast behaalde zij ook een bronzen medaille bij het individueel springen senioren. Madelief ontving van de wethouder een zilveren sportspeld voor haar bijzondere prestaties op het hoogste niveau van de senioren.

Alle 3 de sportsters ontvingen daarnaast een bos bloemen en een tegoedbon voor een rondleiding door het stadhuis via de beleving “Met eigen Ogen”, die tot en met 8 oktober duurt.

Ook andere springsters van trampolinevereniging Triffis hebben knappe prestaties neergezet bij het NK Trampoline springen.

Bij de huldiging op het stadhuis waren familie, trainers en vertegenwoordiging van Alkmaar Sport aanwezig.

error: Content is protected !!