Alkmaar · 20 september 2023

Appelflappen bakken met mantelzorgers 27 september

Appelflappen bakken met mantelzorgers 27 september

Voor de Breek is een maandelijkse bijeenkomst, speciaal voor mantelzorgers én hun naaste. Veel mantelzorgers gaan er minder op uit met hun naaste, want het is vaak zo’n ‘gedoe’. Met Voor de Breek hebben mantelzorgers weer eens een uitje samen met hun naaste. Dat zorgt er ook voor dat de mantelzorger even uit de rol van verzorger stapt en weer gewoon partner of kind is van hun naaste. Mantelzorgers uit de regio Alkmaar melden zich gratis aan via info@mantelzorgcentrum.nl, 072 – 562 76 18 of rechtstreeks bij Buurthuis De Wachter via info@het-schermereiland.nl

Voor de Breek start op woensdag 27 september om 10.00 uur en is om 12.00 uur weer afgelopen. Iedere bijeenkomst wordt geleid door Monique Verwijmeren, sociaal cultureel werker bij Buurthuis de Wachter. Het adres van De Wachter is Oudorperdijkje 65 in Alkmaar.

Appelflappen bakkenWoensdag 27 september maken mantelzorgers en hun naaste met elkaar appelflappen. Aan tafel zijn zij met hun handen bezig waarbij zij genieten van een goed gesprek met hun tafelgenoten. Uiteraard is er koffie en thee en iets lekkers!

Meer informatie

Voor meer informatie over deze of andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, 072 – 562 76 18 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.

error: Content is protected !!