Alkmaar · 16 januari 2024

Kledingruilbeurs in De Rietschoot

Kledingruilbeurs in De Rietschoot

Na het succes van vorig jaar, keert de Kledingruilbeurs terug naar De Rietschoot op zondag 4 februari. Miskoopjes in de kast? Stapels kleding die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Gun je je kledingstukken een tweede leven? Ruil ze gratis in voor leuke ‘nieuwe’ kleding. Zo kun je iets goeds doen voor de planeet én jezelf. De beurs is bestemd voor dames en tieners.

Hoe werkt het?
Neem kleding mee die schoon is én in goede staat. Maximaal 1 tas p.p. met een maximale grote van een vuilniszak (60 liter).
Leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en sieraden zijn óók welkom. De kleding wordt samen met vrijwilligers uitgestald en/of opgehangen en daarna ga je zelf “shoppen” zonder te betalen! De organisatie van de beurs is in handen van vrijwilligers van Pop- en showkoor Heartbeat en Vocalgroup Young Heartbeat.

Kraampjesmarkt
Dit jaar voegen wij wat extra’s toe aan de beurs. Namelijk een kraampjesmarkt waar lokale ondernemers hun producten of diensten aan de man kunnen brengen. Denk hierbij aan uiterlijke verzorging, sieraden en wellness.

Modeshow
Heb je altijd al een op de catwalk willen staan? Dan is dit je kans! Om 14:30 word je uitgenodigd om te showen wat voor leuke kleding je hebt gevonden in de rekken. Trek aan wat je superleuk vindt en stap op de rode loper in jouw nieuwe outfit. Wij zorgen voor de muziek en enthousiast publiek. Anke van der Stappen van modevakschool Apart Stappen geeft voor- en tijdens de modeshow advies over hoe je de kleding die je uit de rekken hebt gekozen kan pimpen en er nóg leuker mee voor de dag kan komen

Entreeverkoop
Om deel te kunnen nemen aan de beurs, dient entree te worden betaald. Dit kan via voorverkoop (zie onderstaand betaalformulier). Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag zelf meld je de opgegeven naam (op betaalformulier) en heb je toegang tot de beurs.
Ook voor andere entree aanschaffen? Dat kan! Vul op het betaalformulier dan ook de volledige namen van andere deelnemers in.
Voorverkoop: €2,00 p.p.

Ook is het mogelijk aan de deur een entree te kopen. Pin en contact mogelijk. Maar let op: VOL=VOL!
Deurverkoop: €2,50 p.p.

Gratis entree met AlkmaarPas
In bezit van de AlkmaarPas? Meld je aan via: scw@rietschoot.nl om verzekerd te zijn van een plekje.
Na vertoon van je AlkmaarPas op de dag zelf heb je gratis toegang tot de beurs!

error: Content is protected !!