Alkmaar / Streekagenda · 18 november 2023

Vinylly, platenbeurs voor de echte muziekliefhebbers in Podium Victorie

Op zondag 19 november is het in Podium Victorie voor alweer de vierde keer tijd voor Vinylly: een ruim opgezette CD- en platenbeurs. Vinylverzamelaars, geluidsenthousiasten en aanverwant publiek kunnen hun hart ophalen in de grote zaal, die net als voorgaande edities weer is aangekleed met vele meters aan kramen.

Uiteenlopend aanbod

De beurs neemt met elke editie toe in populariteit: zo is aankomende zondag iedere beschikbare meter aan beursstands gereserveerd door platenhandelaren, wat natuurlijk zorgt voor een immens aanbod aan wijd uiteenlopende genres. Op basis van afgelopen edities kunnen de verkopers op hun beurt rekenen op een groot aantal geïnteresseerden. De vorige Vinylly, die plaatsvond in april, trok zo’n 600 bezoekers.

Muzikale omlijsting

Natuurlijk is er voor aankomende editie ook weer gezorgd voor passend entertainment. De gehele duur van de beurs staan er verschillende DJ’s op het programma die het speuren naar vergeten pareltjes en aanvullingen op de collectie voorzien van muzikale omlijsting. Voor degenen die niet helemaal weten waar ze naar op zoek zijn is er een speciale ‘All For Sale Vinyl’ set, waarbij alles wat wordt gedraaid te koop is.

Vinylly is zoals altijd gratis toegankelijk en duurt van 12:00 – 17:00. Voor meer informatie kun je terecht op podiumvictorie.nl

error: Content is protected !!