Heerhugowaard · 25 oktober 2023

5 november Babbels Peuter- & Kleuterfestival in Cool kunst en cultuur

5 november Babbels Peuter- & Kleuterfestival in Cool kunst en cultuur

Kom op zondag 5 november naar het Babbels Peuter- & Kleuterfestival in Cool kunst en cultuur. Tijdens dit jaarlijkse feest zijn er maar liefst vier voorstellingen speciaal voor alle kinderen tussen de 2 en 7 jaar. Daarnaast kunnen de kinderen zelf aan de slag in verschillende muziekworkshops, een workshop gezonde snoep maken en spelen in de kunstzinnige installatie ‘Onder de tafel’ in Café Cool! 

Voorstellingen

In verschillende zalen van Cool zijn er maar liefst vier fantasierijke voorstellingen te zien. Ga mee op avontuur tijdens de voorstelling ‘De kleine IJsbeer’. Maak op speelse wijze kennis met het leven als astronaut en onze wonderschone planeet met ‘André het Astronautje’. Ontdek tijdens de woordeloze voorstelling ‘Was’ de schoonheid van het alledaagse, zoals bijvoorbeeld de was en blijf wakker tijdens ‘Hap uit je bed’. Een mimevoorstelling vol slapstick en acrobatiek voor iedereen vanaf 3 jaar

Workshops en meer

Tijdens het festival worden ook muziek – & creatieve workshops gegeven. En in de workshop ‘Gezonde snoep’ leren kinderen welke ingrediënten gezond en ongezond zijn en wat bijvoorbeeld suiker nou precies is en wat het met je doet. Natuurlijk gaan de kinderen tijdens de workshop ook zelf aan de slag. Even bijkomen? Kom dan naar Zaal C en luister naar spannende verhalen uit een van de kinderenboeken van Bibliotheek Kennemerwaard.

Kunstzinnige installatie

Voor en na de voorstellingen kunnen kinderen spelen in de kunstzinnige installatie ‘Onder de tafel’ in Café Cool en/of op de foyer in de theaterspeeltuin vol wasmachines, wasmanden en wasgoed. Ook kan je fijn kleuren, plak en versier je op zijn allermooist de kleurplaat en win een van de te gekke prijzen!

Meer info via https://www.coolkunstencultuur.nl/theater/contact

error: Content is protected !!